Kontor, Torsgatan 26, City, Stockholm

  • 289 m²

Unikt kontor med generös takhöjd och spröjsade fönster


Lokaltyp Kontor
Total yta 289 m²
Adress Torsgatan 26
Område City
Publicerad 2023-09-30
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Våning 4
Objektsnummer 41943733

Beskrivning

På Torsgatan 26, en kort promenad från Centralen och Arlanda Express ligger ett av Stockholms landmärken beläget. Det som byggdes i Jugendstil för Stockholms Gasverk 1906.

Detta fina kontor för 24 arbetsplatser har en öppen planlösningen och två större mötesrum.

Lokalen erbjuder en unik kontorsmiljö i massivt pakettgolv, generös takhöjd samt stora, härliga spröjsade fönster åt väster och öster.

I fastigheten finns gemensamma omklädningsrum med duschar och två härliga innergårdar med utearbetsplatser, padelbana och utegym.

På 4 minuters promenad når du St:Eriksplan och på ca 10 minuters promenad är du framme vid Centralen.

Välkommen på visning!

Omgivning

Området ligger i hjärtat av Stockholm och tillhör stadens mest spännande utvecklingsområden. Här har under senare år uppförts en rad attraktiva och arkitektoniskt intressanta byggnader. Läget är det bästa tänkbara, nära strandpromenaden längs Klara sjö och bara ett stenkast från T-centralen och Centralstationen. På några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. I området finns också ett stort utbud av caféer, restauranger, hotell och gröna oaser som lockar mängder av besökare varje dag.

Övrigt

Välkommen till en fantastisk vacker fastighet där 100 år gamla arbetsplatser blivit som nya.

Byggnaden är ett av Stockholms mest kända landmärken, ritad av Ferdinand Boberg i jugendstil och uppförd 1903-1906. Varsamt renoverad till perfektion och med Castellums eget coworkingbolag på plats i fastigheten och alla fördelar det innebär i form av mötesrum och service.

I de publika ytorna berättar huset sin historia. Många tidstypiska jugenddetaljer har bevarats för att hylla husets historia. Mahognypanelerna, de snirkliga ornamenten på trappräcken och spröjsen på fönstren. Det gamla och det nya får oss att känna oss som en del av något större; att vi på nytt skapar historia.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen