Kontor, Teatergatan 19, Centrum, Göteborg

  • 22 m²
  • 3 667 - 6 050 kr/mån

KONTOR FÖR DIG SOM TÄNKER STORT!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 22 m²
Adress Teatergatan 19
Område Centrum
Hiss Ja
Objektsnummer 41918808
Områdeshyra 3 667 - 6 050 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Beskrivning

På Teatergatan 19 välkomnar vi er som vill få utrymme att tänka stort. Är ni 3-5 personer och drömmer om ett trevligt kontor mitt i centrala Göteborg? Då kan World Trade Center Göteborg på Teatergatan vara rätt plats för er. Hos oss har ni möjlighet att låta ideér växa i en modern och dynamisk miljö, omgivna av andra framgångsrika företag. Teatergatan blomstrar och växer med trevliga boutiquer, bagerier, vinbarer och fantastiska restauranger. En otroligt attraktiv gata där kontorsplatserna är eftertraktade och läget sätter guldkant på vardagen.

Teatergatan 19 utgör det perfekta kontorsläget för er som önskar kollektivtrafik och city precis utanför porten, samtidigt som ni vill ha möjlighet att smita undan till er egen oas, mitt i stan. Vi erbjuder ljusa och lättmöblerade kontorsrum på vår anläggning med trevlig utsikt. Anläggningen har två privata terrasser, vilka är väldigt populära hos våra hyresgäster, framför allt då solen tittar fram. Båda terrasserna har solläge där vårt goda kaffe alltid smakar som bäst. Hos oss har ni tillgång 24/7 och självklart möjlighet att nyttja våra lounger och kök. I månadshyran ingår bland annat fritt Wi-Fi, städning och 24 h konferenstid i våra modernt designade mötesrum. Hos oss blir ni inbjudna till våra populära events och nätverksträffar och får ta del av de fina erbjudanden vi har hos våra olika samarbetspartners.

Tänk STORT, tänk Teatergatan!

Kommunikationer

Bra förbindelser med Valand som närmsta hållplats.

Parkering

Nej

Övrigt

I hyran ingår el, värme, wifi och städning samt 24 timmar/månad att nyttja i våra konferens- och mötesrum. Ni blir självklart inbjudna till våra events och nätverksträffar och får ta del av rabatter hos våra olika samarbetspartners. När solen tittar fram kan ni passa på att ta en paus i hängmattan på en av våra härliga terrasser.

Varmt välkomna att kontakta oss!


Bilder på lokalen