Butikslokal, Storgatan 6, CENTRUM, Linköping

  • 140 m²
  • 10 500 - 21 000 kr/mån

Nu finns chansen att driva din verksamhet i denna lokal med bra tillgänglighet för butik/showroom/café/kontor i Linköping! Lokalerna har en stor öppen yta med många skyltfönster för bra exponering. Mycket bra tillgängligt för bil! Läget har utmärkt goda kommunikationer och bra service! Finns förråd och garageplats att hyra till om så önskas. Hyresgäst har inte besittningsskydd i denna lokal. Lokalen hyrs ut from nu och minst ca 2år framåt....


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Övrig lokal
Total yta 140 m²
Adress Storgatan 6
Område CENTRUM
Byggår 1962
Objektsnummer 41920474
Områdeshyra 10 500 - 21 000 kr/mån
900 - 1 800 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns chansen att driva din verksamhet i denna lokal med bra tillgänglighet för butik/showroom/café/kontor i Linköping!
Lokalerna har en stor öppen yta med många skyltfönster för bra exponering. Mycket bra tillgängligt för bil! Läget har utmärkt goda kommunikationer och bra service! Finns förråd och garageplats att hyra till om så önskas. Hyresgäst har inte besittningsskydd i denna lokal. Lokalen hyrs ut from nu och minst ca 2år framåt.

Omgivning

I området kring Storgatan 6 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 50-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter. Lokalen ligger mindre än en minuts gångväg (80 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Ådalaparken, ligger ca tre minuters gångväg (327 meter) från adressen.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer med både lokaltrafik och tåg.

Planlösning

Enligt ritning!

Närliggande företag

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic City 2, mindre än en minuts promenad från adressen. Bara en minuts promenad bort ligger närmaste livsmedelsbutiker, ICA/Hemköp.
Lockas man av restaurangbesök finns Mosaik, Mozarella Ristorante och Von Dufva mm i närheten.Bilder på lokalen