Kontor, Skeppsbron 3, Centrum, Malmö

  • 212 m²
  • Enligt överenskommelse


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 212 m²
Adress Skeppsbron 3
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952998
Bifogade filer

Beskrivning

Blommor, inredning, mode eller någonting annat? Du har idéerna, vi har lokalen och möjligheterna. I den här lokalen som passar bra för kontor och show room kommer vi tillsammans se till att kunderna trivs och där det är roligt att gå till jobbet.
Lokalen är belägen endast två minuters promenad från centralstationen med skyltfönster ut mot kanalens promenadstråk.

Omgivning

Vid Skeppsbron förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live, Västra hamnen och den expansiva Nyhamnen. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Alldeles intill ligger Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Kommunikationer

2 minuters promenad till Malmö Centralstation och bara några minuters ytterligare gångväg till Stortorget. De stora genomfatslederna nås enkelt med bil.

Parkering

Parkeringsplatser finns på innergården och i intilliggande garage.

Service

Restauranger och butiker finns i närområdet.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen