Kontor, Romstadsvägen 2, ROMSTAD, Karlstad

  • 200 m²
  • 12 083 - 15 833 kr/mån

Unika kontor i anrika lokaler med utsikt över Klarälven!


Lokaltyp Kontor
Total yta 200 m²
Adress Romstadsvägen 2
Område ROMSTAD
Objektsnummer 41914381
Områdeshyra 12 083 - 15 833 kr/mån
725 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till Gamla Trikåfabriken, belägen i korsningen mellan Våxnäsgatan och Romstadsvägen, vid älvstranden mellan stadsdelarna Strand och Romstad.

I denna anrika fastighet med direktanslutning till Klarälven finns nu representativa kontorslokaler i varierande storlek att etablera er verksamhet.

Med närhet till västra centruminfarten från E18, intill Våxnäsmotet bara fyra minuter med bil till centrumkärnan gör detta till en lättillgänglig lokal för såväl anställda som besökare. Önskar man åka kollektivt går buss 5 och 7 vid hållplats Klaravik eller för den nyttiga nås centrum med en dryg kvarts promenad.

I fastigheten huserar det flera olika typer av verksamheter vilket bidrar till ett rikt flöde av blandade kunder och en god mix av trevliga grannar, inte minst byggnadens både fastighetsförvaltning och skötsel. Detta betyder att ni har närhet till eventuella frågor eller funderingar som kan besvaras på plats.

Hyreslediga lokaler från 50 m² och uppåt som konstrueras i samråd med hyresgästen vad gäller allt från fastighetstekniska bitar som ventilation och komfortkyla till planlösning och materialval - här har ni chans att skräddarsy ert kontor utefter era behov. Ljusa rum, vissa med utsikt mot älven och en härlig rustik atmosfär ger ditt nya kontor en representativ känsla.

Fastighetsägarna är genuint flexibla vad gäller nytänkandet. Här ges möjligheten med att jobba utanför "ramen" gällande vanliga hyresavtal. Flertalet förbättringsåtgärder av fastigheten finns även inplanerade så som putsning av fasad, matplats utomhus på gården samt renovering av alla trapphus.

I fastigheten finns även ett kontorshotell, vilket ger en möjlighet för småföretagare att sitta i ljusa kontorsrum i varierande storlekar med tillgång till både kök och konferensrum. All information gällande kontorshotellet kan ni hitta på www.tricotfabriken.se

Goda parkeringsmöjligheter på inhägnad tomt.

Tillträde sker enligt överenskommelse.


Bilder på lokalen