Butikslokal, Nya Tanneforsgatan 22A lokal 3, CENTRALT, Linköping

  • 119 m²
  • 8 925 - 17 850 kr/mån

Brandstationen ska bli ett stadsmässigt kvarter som förlänger Linköpings centrala delar. Därför görs plats för flera kommersiella lokaler i byggnadernas bottenplan för att ge extra liv till kvarteret.Här finns möjlighet för såväl butiker som restauranger och caféer att etablera sig. Brandstationen blir med sitt fantastiska läge invid Stångån ett av Linköpings mest attraktiva områden. Direkt utanför dörren finns härliga promenadstråk och en gångbro över ån tar dig snabbt till citykärnan....


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Övrig lokal
Total yta 119 m²
Adress Nya Tanneforsgatan 22A lokal 3
Område CENTRALT
Byggår 2019
Objektsnummer 41920471
Områdeshyra 8 925 - 17 850 kr/mån
900 - 1 800 kr/m²/år

Beskrivning

Brandstationen ska bli ett stadsmässigt kvarter som förlänger Linköpings centrala delar. Därför görs plats för flera kommersiella lokaler i byggnadernas bottenplan för att ge extra liv till kvarteret. Här finns möjlighet för såväl butiker som restauranger och caféer att etablera sig. Brandstationen blir med sitt fantastiska läge invid Stångån ett av Linköpings mest attraktiva områden. Direkt utanför dörren finns härliga promenadstråk och en gångbro över ån tar dig snabbt till citykärnan.

Kommunikationer

Närhet till det mesta! 5 minuters promenad till tågstationen samt fjärrbussarna. 5 minuters promenad till centrumkärnan.

Planlösning

Enl. bifogad ritning.


Bilder på lokalen