Kontor, Kruthusgatan 17, Centrum, Göteborg

  • 1 200–6 500 m²

Moderna arbetsplats 450 meter från Centralstationen!


Lokaltyper Kontor / Utbildningslokal
Total yta 1 200–6 500 m²
Adress Kruthusgatan 17
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Våning 7
Objektsnummer 41946934

Beskrivning

Efter pandemin har allt blivit annorlunda. Vi har hamnat i en situation där det inte längre är en självklarhet att gå till jobbet. Därför behöver ett kontor vara mer än ett kontor.

I de gamla industrilokalerna i Kruthuset finns ett alternativ som på alla sätt uppfyller de nya kraven. Takhöjden på upp till 6,5 meter, med stora sammanhängande våningsplan, vittnar om historiken, men Kruthuset 17 är numera en betydligt mer framåtriktad fastighet som erbjuder både effektiva och skräddarsydda kontorslokaler till sina hyresgäster.

Lokaler som sticker ut och tillåter snabba omställningar för att skapa det man behöver för stunden.
I grunden har vi 6, 5 meters takhöjd på plan 6 och i det bygger vi ett andra plan integrerat i lokalen, vilket då utgör plan 7. Perfekt för flexibla öppna lokaler och många stödjande rum för hybridarbete.

Hur det skall utformas bestämmer vi tillsammans. Allt för att ni skall få det coola och attraktiva kontoret som behövs för att vilja vara på plats i verksamhetens mitt. Vi kallar det för högst ”CPK i Göteborg” (Coolhet Per Krona).

Se filmen om Kruthuset på vår hemsida www.kruthuset17.se

Omgivning

Idag ca 450 meter till Centralstationen och ytterligare 100 meter till Nordstan.
När Västlänken är driftsatt 2026 så ligger Centralstationen ca 180 meter från Kruthusets entré.

Kommunikationer

Läget, som valdes med omsorg då huset byggdes, är fortfarande lättillgängligt oavsett om du cyklar, promenerar, tar bussen, bilen, spårvagnen eller flyget.

Vad sägs om 5 min gångväg till Centralstationen och Nordstan? Och det redan centrala läget kommer att bli ännu mer centralt framöver när det nya området kring Centralstationen, växer upp. När Västlänken är driftsatt 2026 så kommer Centralstationen ligga cirka 180 meter från Kruthusets entré.

Parkering

Direkt vid entrén finns en gästparkering och våra hyresgäster parkerar i det stora garaget i källarplan.

Vid entrén finns även en välordnad parkeringszon för cykel i anslutning till entrén. Självklart med en servicestation för att pumpa däcken om du behöver mer fart på nästa tur.

Service

I samband med att CGI och Tullverket flyttade in genomfördes en omfattande uppgradering och ombyggnad av huvudentrén, trapphuset, fasaden och området utanför entrén.

Även den gemensamma takterrassen på sjätte våningen renoverades helt för att ytterligare stärka fastighetens position som en modern och central kontorsfastighet i Göteborg. Här kan ni kan njuta av solen med utsikt över Göteborgs innerstad!

I huset finns också restaurang Postiljonen och en helt nyrenoverad idrottshall med gym plus gott om parkeringsplatser inomhus och en gästparkering utomhus.


Karta

Bilder på lokalen