Kontor, Klarabergsgatan 29, City, Stockholm

  • 70 - 120 m²
  • 28 583 - 67 000 kr/mån

Fullt möblerade, uppkopplade arbetsplatser som kan växa i takt med ditt företag – för en person eller ett helt team.


Lokaltyp Kontor
Total yta 70 - 120 m²
Adress Klarabergsgatan 29
Område City
Hiss Ja
Objektsnummer 41879433
Områdeshyra 28 583 - 67 000 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

Fullt möblerade, uppkopplade arbetsplatser som kan växa i takt med ditt företag – för en person eller ett helt team.

Parkering

Ja

Övrigt

Med Stockholms största varuhus Åhléns City, tvärs över gatan, ligger Regus Stockholm City mitt i liv och rörelse i staden med omedelbar tillgång till alla typer av transporter, restauranger, shopping, hotell, kultur och nöjen.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom skräddarsydda kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och till oslagbara priser.

*Allmänna villkor
Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.


Bilder på lokalen