Kontor, Fyrisborgsgatan 2, Fyrislund, Uppsala

  • 1 134 m²
  • 70 875 - 108 675 kr/mån

Butikslokal med bästa läge i Fyrislund Nu erbjuder vi en toppmodern butikslokal med bästa skyltläge ut mot Tycho Hedens Väg


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 134 m²
Adress Fyrisborgsgatan 2
Område Fyrislund
Objektsnummer 41924749
Områdeshyra 70 875 - 108 675 kr/mån
750 - 1 150 kr/m²/år

Beskrivning

Trevlig butikslokal med god exponering genom utmärkt skyltläge samt hela lokalens entre och framsida har skyltfönster. Lokalen har en flexibel planlösning och känneteckans idag av en stor öppen butiksyta. Lokalen har god tillgänglighet och det finns två lastkajer till lokalen.

Omgivning

Fyrislund är ett område som kännetecknas av företag inom läkemedelsbranschen. I området finns även handel, industri och kontor. Området har även nära till grönområdet och trevliga promenadstråk.

Kommunikationer

Från fastigheten finns mycket goda kommunikationer till Uppsala centrum. Cirka vart 10 minut går en buss från området under normala kontorstider. Fastigheten har även närhet till E4:ans infart till Uppsala vilket möjliggör ger närhet till Stockholm och Arlanda.

Service

I området finns flertalet uppskattade restauranger. I Boländernas handelsområde finns ett brett serviceutbud med företax som ex Ikea, Bauhaus, Rusta, max med flera andra.


Karta

Bilder på lokalen