Kontor, Fristadstorget 2, CENTRUM, Eskilstuna

  • 300–660 m²

Var med och påverka förädlingar av fantastiska kontor intill Fristadstorget!


Lokaltyp Kontor
Total yta 300–660 m²
Adress Fristadstorget 2
Område CENTRUM
Kommun Eskilstuna kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41914345

Beskrivning

Centralt belägna kontorslokaler i A-läge med fantastisk vy ut mot Fristadstorget som är Eskilstunas stadskärna och har ständigt mycket folk i rörelse. I direkt närhet finns allt från restauranger och trevlig shopping nära gallerior till lättillgänglig kommunaltrafik.

I fastigheten möts man i markplan av en entré endast i glas, följt av en storslagen entréhall med en hiss tillämpad för att uppfylla tillgänglighetskraven, hög takhöjd samt breda trappuppgångar i kalksten.
Kontoret på plan 3, om ca 300 kvm omfattar stora fönsterpartier, bra takhöjd och öppna ytor, varpå nästkommande Hyresgäst har väldigt goda möjligheter att få vara med att förädla lokalens utseende i form av planlösning, färgsättning, ytskikt samt val av unika detaljer som går i linjen med Hyresgästens verksamhetsändamål.
I dagsläget har man redan hunnit påbörja renoveringen i form av köks byte, renovering av tre samtliga badrum samt uppförande av kontorsrum.

Kontoret om ca 360 kvm, som även kan hyras tillsammans med ovannämnda kontor för en större önskad yta, är i dagsläget öppen och rå till ytan med mycket fönster som skapar goda ljusinsläpp. Detta medger även goda möjligheter för Hyresgästen att tidigt vara med i renoveringsprocessen för att påverka lokalens utformning och utseende.

Möjligheter finns även att iordningsställa en större terrass om ca 80 kvm i direktanslutning till lokalen
Lokalen nås via trapphus eller fastighetens hiss som ger dig direktaccess in i lokalen.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen