Kontor, Datavägen 14 B, Sisjön, Askim

Colliers International AB Friskvård (0 m) Shopping (27 m) Kommunikation (70 m) Restaurang (71 m) Bilservice (110 m) Bank (159 m) Uttagsautomat (298 m) Postkontor (367 m) Kemtvätt (768 m) Bränslestation (1428 m)

Bra belägen kontorslokal med ljusa kontorsrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 132 m²
Adress Datavägen 14 B
Område Sisjön
Byggår 1981
Objektsnr 41844738
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Ljusa kontorslokaler bestående av fyra kontorsrum, mötesrum, förråd, pentry och förråd. Strategiskt beläget i Sisjö industriområde med närhet till både Söderleden och kollektivtrafik.

Omgivning

Sisjö ligger direkt söder om Söderleden och drygt två kilometer sydost om Frölunda torg samt fyra kilometer sydväst om Mölndals centrum. Området var under 1970-talet mer ett industriområde men har sedan 2000-talet fått en markant mer handelsinriktning än tidigare. Stora infrastruktursatsningar har gjorts för anpassning mot de bilburna kunderna till de stora handelsaktörerna så som etablerat sig på området. Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.

Kommunikationer

Hållplats Datavägen ligger nära med buss 186 som har täta avgångar.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Datavägen 14 B, Högsbo/Sisjön

Ljust och trevligt kontor om ca 195 kvm i Sisjön beläget på ...

Visad

Datavägen 14 B, Högsbo

Fin hörnlokal på 2:a våning.

Visad

Datavägen 14 B, Sisjön

Egen entré samt nyrenoverat omklädningsrum

Visad

Datavägen 14 B, Högsbo/Sisjön

Kontor om ca 120 m2 beläget i Sisjön. Öppen yta samt ett ko...

Visad