Kontor, Access - Sundbybergsvägen 1, Solna, Solna

  • 421 m²

Välkommen till Solna Access där en smal huskropp och tät fönstersättning skapar ett magiskt ljusinsläpp från tre håll.Nyrenoverade lokaler är redo för nya hyresgäster. Du slås av lokalens härliga ljusinsläpp direkt vid lokalens entré där du även möter lokalens lounge där du kan umgås med kollegor. Därvid tar det öppna landskapet vid och i hjärtat av lokalen finner du pentryt.Fastigheten Solna Access är en mötesplats för företag från vitt skilda branscher och storlekar med en sak gemensamt, mötet...


Lokaltyp Kontor
Total yta 421 m²
Adress Access - Sundbybergsvägen 1
Område Solna
Byggår 1979
Objektsnummer 41920705

Beskrivning

Välkommen till Solna Access där en smal huskropp och tät fönstersättning skapar ett magiskt ljusinsläpp från tre håll.Nyrenoverade lokaler är redo för nya hyresgäster. Du slås av lokalens härliga ljusinsläpp direkt vid lokalens entré där du även möter lokalens lounge där du kan umgås med kollegor. Därvid tar det öppna landskapet vid och i hjärtat av lokalen finner du pentryt.Fastigheten Solna Access är en mötesplats för företag från vitt skilda branscher och storlekar med en sak gemensamt, mötet och det sociala samspelet. Detta stöttas i fastigheten av ett stort entréplan där du möts av den välkomnande receptionen, en stor och populär restaurang med café och lounge. Till detta har vi även fastighetens suveräna konferensanläggning med ett komplett urval av mötesrum i olika storlekar i en naturskön miljö med ett modernt auditorium för upp till 150 sittande. Den senaste nyheten i fastigheten är det gemensamma välutrustade gymmet, självklart kostnadsfritt för våra hyresgäster. Faciliteter som cykelrum, liten cykelverkstad och torkrum är givna självklarheter i fastigheten. Solna Access gör därmed arbetsdagen trevligare och livspusslet ännu enklare.

Kommunikationer

Parkeringsmöjligheter finns för våra hyresgäster i garaget eller på utomhusparkeringen. Garaget har infart på Sundbybergsvägen 1G, och access sker med tilldelade passagebrickor. Besöksparkering finns vid husets framsida. Garageplatser med laddmöjlighet går även att hyra för de som kör el-/hybridbil till jobbet. Vasakronan har gett Estate Parkering uppdraget att förvalta våra garage och parkeringar på denna fastighet. För dig som hyresgäst innebär det att:du kontaktar Estate Parkering vid frågor kring förhyrda platser.du tecknar parkeringsavtal direkt med Estate Parkering. Vasakronan kvarstår som hyresvärd.Estate Parkering sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. Vid uthyrning, eller behov av ytterligare information, kontakta Estate på 08-588 018 00 eller info.parkering@estate.se.


Karta

Bilder på lokalen

Uthyrare & kontaktpersoner