Kontor, Sankt Eriksgatan 117, Hagastaden, Stockholm

  • 8–36 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 1 667 - 12 600 kr/mån

I hjärtat av Hagastaden finns möjlighet att hyra enstaka arbetsplatser eller mindre rum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 8–36 m²
Adress Sankt Eriksgatan 117
Område Hagastaden
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1940
Hiss Ja
Våning 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41946056
Områdeshyra 1 667 - 12 600 kr/mån
2 500 - 4 200 kr/m²/år

Omgivning

Stockholm växer och den nya stadsdelen Hagastaden håller på att ta form. Hagastaden integreras med Karolinska Sjukhuset och KI. Meningen är att det befintliga innovationsklimatet ska kombineras med innerstadens kvaliteter och att den nya stadsdelen därmed skapas. Det planeras också för uppförandet av ett stort antal bostäder samt ytterligare kommersiella ytor i området. I dag består den omkringliggande bebyggelsen av bostadshus och kontorshus med kommersiell verksamhet i entréplan.

Kommunikationer

Odenplans respektive S:t Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar går i närheten och Citybanan stannar vid Odenplan. För bilburna är läget utmärkt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken.

Planlösning

Kontorsrum i olika storlek med gemensamma ytor som lounge och pentry.
Rummen är i storlekarna 8-36 kvm

Parkering

I fastighetens garage finns ett garage med cirka 140 parkeringsplatser. Här har husets hyresgäster möjlighet att hyra garageplatser.

Service

I fastigheten finns ett kafé som serverar frukost och lunch. I närområdet är servicen väl utbyggd med ett stort antal restauranger, kaféer och affärer. Vid Odenplan, som nås efter fem minuters promenad, finns ett större utbud av butiker. Även övrig tänkbar service finns på bekvämt gångavstånd


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen