Lagerlokal, Ringborregatan 1, Hälla, Västerås

  • 202 m²
  • Omgående

Lagerlokal om 202 kvadratmeter med två markportar och travers i attraktiva Hälla


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 202 m²
Adress Ringborregatan 1
Område Hälla
Kommun Västerås kommun
Byggår 1961
Renoveringsår 2015
Våning 0
Takhöjd 4
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41957517

Beskrivning

Ledig kontors- och lagerfastighet bestående av två byggnader med flertalet lediga kontors- och lagerlokaler. En av byggnaderna är en renodlad kontorsbyggnad med lediga kontorsytor som enkelt går att slå samman till större enheter om efterfrågan finns. Den andra byggnaden består av en kombination av kontor, showroom och butiker som kan kombineras med lagerytor. Byggnaderna renoverades 2015 och erbjuder moderna lokaler i gott skick. De flesta av lokalerna har faciliteter såsom kök/pentry, dusch och WC. Då det finns flera lediga lokaler finns stora möjligheter att slå samman ytor till större enheter. Parkering går att ordna via tilläggsavtal.

Denna lagerlokal om totalt 202 kvadratmeter är fördelad på markplan och entresolplan. Lokalen erbjuder goda lastningsmöjligheter med två egna markportar, varav den ena leder ut i en gemensam körtunnel och den andra direkt ut. Generös takhöjd på 8,7 meter i större delen av lokalen, 3,2 meter under entresol. Lokalen är även utrustad med en travers.

Omgivning

Hälla är ett attraktivt lättindustriområde 6 kilometer väster om centrala Västerås, strategiskt lokaliserat alldeles intill Västerås flygplats och den viktiga transportlänken E18. Området präglas av lättindustri, logistik, lager och handel med ett brett serviceutbud på närliggande Hälla Shopping och Hälla Syd. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås

Planlösning

Se bilder

Parkering

Ja

Service

Brett serviceutbud med butiker och restauranger på närliggande Hälla Shopping och Hälla Syd

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E18

Skyltläge

Bra exponering av skyltläge

Närliggande företag

Schenker, IB Transport, Cykloteket, Ahlsell, Hilti och Däckkompaniet


Karta


Bilder på lokalen