Kontor, Nastagatan 6-8, Aspholmen, Örebro

  • 500–3 013 m²

Toppenläge på populära Aspholmen!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Lagerlokal
Total yta 500–3 013 m²
Adress Nastagatan 6-8
Område Aspholmen
Kommun Örebro kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41957610

Beskrivning

Nu finns möjlighet att utveckla er verksamhet i toppenfina lokaler med bra skyltläge på Aspholmen. Här finns stor lageryta med lastkaj, generösa butiksytor med stora fönsterpartier och möjlighet till kontor med modern industrikänsla. Dessutom snabb anslutning till E18/E20. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Planlösning

Idag består lokalen av stora butiksytor och rymligt lager med lastkaj. Kontorsmöjligheter finns.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

Förnyelsebar fjärrvärme/grön el


Karta

Bilder på lokalen