Kontor, Lundavägen 56, Kirseberg, Malmö

  • 404 m²
  • 40 400 kr/mån

Nyrenoverad kontorslokal med skyltläge längst med E22.


Lokaltyp Kontor
Total yta 404 m²
Adress Lundavägen 56
Område Kirseberg
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41871975
Hyra 40 400 kr/mån
1 200 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Värdesätter ni en lokal i nyrenoverat skick med stilrena materialval? Då är just denna lokal det rätta alternativet! Lokalen har en öppen planlösning med 2 stora konferensrum/mötesrum i glaspartier som skiljer dem åt från den öppna planlösningen. Kontoret är dessutom utrustad med 2 samtalsrum, ett mindre mötesrum för 4 personer. Pentryt är byggt för att kunna hålla större möten/konferens för ca 20 personer. Lokalen är belägen på 2:a våningen med hiss samt trappor från entrén.

Parkeringplatser finns att hyra i garage.

Nyrenoverat kök med vitvaror från 2016. 2 Wc samt 1 gäst toalett.

Fastigheten befinner sig på bra, strategiskt läge för den som värdesätter skyltning som nås ut till tusentals kollektiva/bil resenärer.
Från och till fastigheten kommer du snabbt ut till E22 och till inre ringvägen. Området berikas av ett bra utbud av lunchrestauranger.

Omgivning

Fastigheten är belägen ett par km norr om centrala Malmö. Omgivande bebyggelse utgörs huvudsakligen av kontor, småindustrier, butiker samt bostäder. Granne till lokalen finns bland annat Carglass, Sportfiskegiganten, Centrumstäd.

Kommunikationer

Om man är bilburen tar man sig snabbt ut på motorvägen och på fem minuter är man inne i centrala Malmö. Region och stadsbussar stannar utanför fastigheten på Lundavägen. Stadsbuss nr 4 mot Segevång tar ca 10 minuter från Malmö Centralstation och till Lundavägen 56. Fastigheten har ett fantastiskt skyltläge mot motorvägen och järnvägen.

Service

Restauranger finns på gångavstånd och hotell finns på några minuters bilväg härifrån. Shoppingcentrat Entré ligger bara någon minuts bilfärd från fastigheten.Bilder på lokalen