Kontor, Lindhagensgatan 133, Västra Kungsholmen, Stockholm

  • 718 m²

Intressant arkitektur med karaktäristiska detaljer i nyrenoverade lokaler på Kungsholmen


Lokaltyp Kontor
Total yta 718 m²
Adress Lindhagensgatan 133
Område Västra Kungsholmen
Publicerad 2023-11-10
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41944073

Beskrivning

Välkommen till denna lokal där dagsljuset flödar genom de generösa fönsterpartierna.

Lokalerna har plats för 72 arbetsplatser och är mycket flexibla i sin utformning. Grundstrukturens design har ett tydligt uttryck, men är ändå lätt att anpassa efter just er verksamhets behov.

Ljus är ett av ledorden i omvandlingen av fastigheten. Nya, generösa glaspartier låter dagsljuset strömma in i luftiga rum med högt i tak. De stora fönstren, med sina breda fönsterternischer ger rummen karaktär och värme. Dessa har svarta plåtramar med inbyggd belysning, som efter mörkrets inbrott gör fastigheten till Västra Kungsholmens eget landmärke.

I den rymliga entréhallen finns gott om plats för besökare och medarbetare att slå sig ned en stund.

Äta matlådan på en brygga med utsikt över Mälaren? Alldeles intill Hornsbergs vackra strandpromenad hittar du vår fastighet på Västra Kungsholmen – omgiven av innerstadspuls, service och utmärkta kommunikationer. Här får arbetsdagen mervärde.

Fastigheten är uppförd i tre omgångar. Den intressanta arkitekturen bär tydliga spår av de olika tidsepokerna och karaktäristiska detaljer har bevarats vid renoveringen.

Omgivning

I området runt Lindhagensgatan arbetar cirka 15 000 människor på ca 250 företag, det är ett av Stockholm största och mest expansiva företagsområden. Området har utvecklats från ett industriområde till ett levande företags-och bostadsområde med flera stora kända företag och dryga 7000 bostäder. Här finns ett komplett serviceutbud med restauranger, caféer, butiker samt kommersiell och offentlig service. Det finns en trevlig strandpromenad och flera möjligheter till träning med flertalet träningsanläggningar, hallar och utegym. Dessutom är det inte lång till Fridhemsplan, som räknas som västra innerstadens handelscentrum.
Området befinner sig fortfarande i en spännande utvecklingsprocess och planeras vara sammanbyggt från Pampas Marina till Fridhemsplan och Rålambshovsparken.

Kommunikationer

Till Lindhagensgatan tar du dig lätt med såväl bil, buss, tunnelbana eller cykel. Inom en minut är du med bil uppe på Essingeleden. Precis utanför huset ligger busshållplatsen Nordenflychtsvägen där de flesta av bussarna som trafikerar området stannar. Både den gröna och blå tunnelbanelinjen finns inom sex minuters gångavstånd med stationerna Kristineberg och Stadshagen.

Parkering

Här finns parkeringsplatser att hyra i närliggande parkeringsgarage. Är du intresserad av att hyra parkering, kontakta din Biträdande förvaltare.

Övrigt

Kv. Hornsberg 10 är byggd i tre etapper. Första etappen färdigställdes under 1948. Därefter tog det 17 år tills nästa huskropp uppfördes. Sista delen stod klar 1985. Från första början var området på Västra Kungsholmen i princip enbart ett industriområde och således var Hornsberg 10 en industrifastighet. Idag har området utvecklats från ett industriområde till ett levande företags- och bostadsområde med flera stora kända företag och dryga 7000 bostäder. Utvecklats har även fastigheten Hornsberg 10 gjorts som idag består av butik, laboratorium och en del lagerytor men till största delen av kontor.


Karta
Visa på kartan: