Kontor, Klarabergsviadukten 63, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 33 646 - 86 771 kr/mån
Newsec Restaurang (140 m) Shopping (103 m) Friskvård (145 m) Postkontor (574 m) Kommunikation (238 m) Parkering (527 m) Bank (146 m) Uttagsautomat (285 m)

Mycket ljus och trevlig lokal för det moderna företaget. Lokalen ligger på plan 8 av 10 med fantastisk utsikt. I fastigheten erbjuder vi en dygnet-runt bemannad reception, väktare, post/godshanteringmm. Parkeringsplatser finns att hyra i garaget och i fastigheten finns även restauranger och café. Närheten till kommunikationer är slående, fastigheten är integrerad med Cityterminalen där ni har alla tunnelbanelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och busslinjer. Läs mer på www.waterf...

Beskrivning

Mycket ljus och trevlig lokal för det moderna företaget. Lokalen ligger på plan 8 av 10 med fantastisk utsikt. I fastigheten erbjuder vi en dygnet-runt bemannad reception, väktare, post/godshantering mm.

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget och i fastigheten finns även restauranger och café.

Närheten till kommunikationer är slående, fastigheten är integrerad med Cityterminalen där ni har alla tunnelbanelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och busslinjer.

Läs mer på www.waterfrontbuilding.se

Omgivning

Waterfront Building är en av Stockholms mest centralt placerade fastighet. Närheten till Centralstationen med samtliga tunnelbanelinjer, pendeltåg, Arlanda Express och busslinjer är utmärkande. Allt finns runt Waterfront, citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Fastigheten ligger med vacker utsikt över Riddarfjärden.

Kommunikationer

Waterfront Building är sammankopplat med Stockholms Centralstation – Nordens största resecentrum. Det gör det lika enkelt som miljösmart att pendla till och från jobbet, varje dag.

En vanlig vardag inkommer och avgår tusentals tunnelbanetåg i T-centralen och ungefär 1100 tåg trafikerar Stockholm Centralstation från och till svenska städer och Stockholmsområdet.

Till Stockholm Arlanda Airport tar det 20 minuter med Arlanda Express och tågen avgår minst en gång varje kvart under dagtid. Från Cityterminalen avgår flygbussarna upp till var 10:e minut och tar dig till Bromma Airport på cirka 20 minuter och till Arlanda flygplats på 40 minuter.

För era medarbetare som cykelpendlar finns en säker cykelparkering under kontorsbyggnaden i parkeringshuset. Här finns också Waterfront Buildings lånecyklar, som ni kan använda för kundmöten och ärenden i Stockholm. I parkeringshuset kan du självklart också hyra parkeringsplats för din bil.

Parkering

Parkeringsplatser att hyra, alldeles vid Centralstationen.