Butikslokal, Klövergatan 2A Lokal 8, CENTRALT, Linköping

  • 40 m²
  • 1 167 - 2 333 kr/mån

Brandstationen ska bli ett stadsmässigt kvarter som förlänger Linköpings centrala delar. Därför görs plats för flera kommersiella lokaler i byggnadernas bottenplan för att ge extra liv till kvarteret.Här finns möjlighet för såväl butiker som restauranger och caféer att etablera sig. Brandstationen blir med sitt fantastiska läge invid Stångån ett av Linköpings mest attraktiva områden. Direkt utanför dörren finns härliga promenadstråk och en gångbro över ån tar dig snabbt till citykärnan....


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 40 m²
Adress Klövergatan 2A Lokal 8
Område CENTRALT
Byggår 2019
Objektsnummer 41918711
Områdeshyra 1 167 - 2 333 kr/mån
350 - 700 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Brandstationen ska bli ett stadsmässigt kvarter som förlänger Linköpings centrala delar. Därför görs plats för flera kommersiella lokaler i byggnadernas bottenplan för att ge extra liv till kvarteret. Här finns möjlighet för såväl butiker som restauranger och caféer att etablera sig. Brandstationen blir med sitt fantastiska läge invid Stångån ett av Linköpings mest attraktiva områden. Direkt utanför dörren finns härliga promenadstråk och en gångbro över ån tar dig snabbt till citykärnan.

Omgivning

I området kring Nya Tanneforsvägen bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 40-talet och 50-talet. Företagen i området är verksamma inom branscherna Data & IT, Frisörer, Restauranger & Serveringar, Klädaffärer och Hjälp-, Stöd- & Intresseorganisationer.

Kommunikationer

Närhet till det mesta! 5 minuters gångavstånd till tågstationen samt fjärrbussarna. 5 minuters gångavstånd till centrumkärnan.


Bilder på lokalen