Kontor, Bredgränd 6, FORUMKVARTERET, Uppsala

  • 435 m²

Nyrenoverat med industrikaraktär på vån 6/6. Möjlighet att anpassa planlösningen efter hyresgästens önskemål.


Lokaltyp Kontor
Total yta 435 m²
Adress Bredgränd 6
Område FORUMKVARTERET
Objektsnummer 41925647
Bifogade filer

Beskrivning

Nu bygger vi om våningsplanen ovanför Forumgallerian i centrala Uppsala. Fastigheten som är uppförd 1953 har flera fina tidstypiska detaljer som sparas samtidigt som lokalen anpassas till nyskick. Lokalen är lämplig för cirka 25 arbetsplatser och ligger på högst upp i fastigheten. Hiss finns. Entré från Bredgränd och utsikt mot gågatan.
Den redovisade planskissen kan anpassas efter tillträdande hyresgäst. Bilderna som visas är referensbilder från en annan lokal i Forumkvarteret. Visar exempel på möjliga materialval. Ett mindre antal parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Hiss går direkt ner till garaget.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer både kontor, bostäder och Forumgallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Det senaste året har kvarteret genomgått en större omvandling. Gallerian har byggts om, Forumtorget har fått ny möblering och ett nytt uttryck med bland annat trevliga utomhusserveringar. Närhet till gågatan och promenadstråk längs Fyrisån samt Resecentrum.

Kommunikationer

Centralt i Uppsala. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas centralstation. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg eller bil ca 40 min. Bra kommunikationer med SJ-trafik och pendeltåg. Frekventa avgångar varje dag till och från Uppsala centrum.

Service

Forumgallerian i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren löper gågatan med all slags shopping och service.Bilder på lokalen