Kontor, Borgarfjordsgatan 12, Kista, Kista

Atrium Ljungberg AB Restaurang (28 m) Kommunikation (64 m) Bilservice (76 m) Friskvård (87 m) Shopping (89 m) Bank (403 m) Grönområde (442 m)

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atrium Ljungberg byggt Nod - kvarteret med framtidsutsikt.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 223 m²
Adress Borgarfjordsgatan 12
Område Kista
Objektsnr 41869632
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atrium Ljungberg byggt Nod - kvarteret med framtidsutsikt. Här blir du granne med såväl Stockholms universitets institution för data- och systemvetenskap som med en mängd spännande utvecklingsorienterade företag. Här finns det vi kallar shared space där alla som verkar i kvarteret är med och delar på funktioner som reception, gemensamma mötesrum, en eventhall för mässor och andra event samt cykel- och duschrum.

Omgivning

Nod är en ny mötesplats för lärande, forskning och näringsliv och ligger strategiskt placerad mellan det äldre och det nya framväxande Kista.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger på 15 minuters promenad bort.

Planlösning

223 kvm i markplan med möjlighet att påverka planlösningen. I Nod skapas attraktiva och funktionella kontors- och utbildningslokaler med mycket flexibla planlösningar som hyresgästen är med och utformar. Lokalerna byggs i mycket hög standard och vi använder endast bra och hållbara material. Nod kommer att miljöcertifieras enligt BREEAM. Fiberanslutning finns i huset.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter

Service

Nod ligger på bara några minuters promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.

Borgarfjordsgatan 12, Kista

I Nod erbjuder vi helt färdigutrustade kontor som kan hyras ...

Visad

Borgarfjordsgatan 12, Kista

I Nod erbjuder vi helt färdigutrustade kontor som kan hyras ...

Visad

Borgarfjordsgatan 12, Kista

I Nod erbjuder vi helt färdigutrustade kontor som kan hyras ...

Visad

Borgarfjordsgatan 13A, Kista

Hyr del av eller hela detta moderna kontor. Kortare avtal ka...

Visad