Kontor, Artillerigatan 6, Östermalm, Stockholm

  • 9 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 2 700 - 5 100 kr/mån

Kontor om 9 kvm nära Strandvägen!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 9 m²
Adress Artillerigatan 6
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Våning 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41945515
Områdeshyra 2 700 - 5 100 kr/mån
3 600 - 6 800 kr/m²/år

Beskrivning

KONTORSRUM MED FLEXIBILITET
Fint kontorsrum med möblerad arbetsplats och förvaring! Du har alltid möjligheten att växla upp eller ner i antal rum eller arbetsplatser beroende på konjunktur och antal anställda. Hos oss tecknar du inget flerårigt hyreskontrakt med automatisk förlängning om du inte säger upp i tid. Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag.

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, telefonrum, mötesrum, kaffe/te, wifi, utskrifter och mycket mer.

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Hon tar emot dig som hyresgäst och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukostbuffé. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Kontoret har flera mötesrum i olika storlekar med plats för upp till 24 personer i det största. Mötesrummen är utrustade med den senaste tekniken.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!

Omgivning

Intill Stockholms Central och med närhet till det mesta. Stort utbud av restauranger/hotell och butiker samt kommunikationer. Även närhet till Riddarfjärden och Karlbergskanalen.

Service

Vi har bemannad reception som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen