Produktionslokal, Arenavägen 29, GLOBEN, Stockholm-globen

  • 10 m²

Kontor/ Private Office för 2 personer!


Lokaltyper Produktionslokal / Verkstad / Kontor / Kontorshotell / Kontorshotell
Total yta 10 m²
Adress Arenavägen 29
Område GLOBEN
Kommun Stockholms kommun
Våning 8
Objektsnummer 41930892

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

EGET KONTOR/ PRIVATE OFFICE
Möblerat kontor med utsikt mot Hammarby för två personer!

ERBJUDANDE JUST NU
Teckna ett 12-månaders avtal men betala endast för 9! Flytta in senast 1 juni 2020 och välj de tre månaderna fritt som passar er bäst jämnt fördelade under perioden.

FRIHET & FLEXIBILITET
Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår arbetsplats i flexmiljö på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem.

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med kaffe/te, wifi, mötesrum, utskrifter, personlig service och mycket mer.

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret i receptionen och lär känna dig och ditt företag. Vi ger dig som hyresgäst och dina besökare ett personligt och professionellt bemötande.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukostbuffé. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Inspirerande mötesrum utrustat med den senaste tekniken. Bokas per timme, halvdag eller heldag!

FÖRMÅNER
Alla våra kunder inom Quick Office får 20% rabatt på Nordic Wellness Sverige, Guld och Silver medlemskap.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!

Omgivning

Nära Södermalm och granne med Globen City och nya Tele2 Arena. Fina grönområden i området och nära till restauranger, shopping och kommunikationer.

Kommunikationer

Endast 7 min från City! Nära till Globen och Gullmarsplans tunnelbana, tvärbanan och bussterminalen som knyter ihop Stockholm. Endast 7 minuter från City. Gott om parkeringsmöjligheter i närområdet och garage finns i huset.


Karta


Bilder på lokalen