Kontor, Östergårdsgatan 7, Balltorp, Mölndal

  • 290 m²

Nu erbjuds ett modernt kontor på bottenplan. Till lokalen finns också tillhörande parkeringar! Lokalen är på totalt 290 kvm och ligger med strategiskt placering i Mölndal. Lokalen har minst 8 kontorsrum, konferensrum, förvaringsytor samt pentry med tillhörande pausyta, I området finns många olika typer av verksamheter vilket bidrar till mycket liv och rörelse. Ca 3 km bort finns också köpcentrum 421 som erbjuder all tänkbar service och shopping.Bra kontorslokal med goda parkeringsmöjligheter....


Lokaltyp Kontor
Total yta 290 m²
Adress Östergårdsgatan 7
Område Balltorp
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41849604

Beskrivning

Nu erbjuds ett modernt kontor på bottenplan. Till lokalen finns också tillhörande parkeringar! Lokalen är på totalt 290 kvm och ligger med strategiskt placering i Mölndal. Lokalen har minst 8 kontorsrum, konferensrum, förvaringsytor samt pentry med tillhörande pausyta,

I området finns många olika typer av verksamheter vilket bidrar till mycket liv och rörelse. Ca 3 km bort finns också köpcentrum 421 som erbjuder all tänkbar service och shopping.Bra kontorslokal med goda parkeringsmöjligheter.


Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

I området finns närhet till Söderleden vilket gör det lättillgängligt att ta sig hit. I närheten ligger också Sisjö Golf samt Åby som bjuder på ett stort utbud av diverse friskvård och aktiviteter.

Kommunikationer

Närmsta hållplats är Johannefred som ligger ca 200 meter bort. Från hållplatsen tar det enbart 11 minuter till knutpunkten Mölndal Station. Närhet till Söderleden för den bilburne.

Planlösning

Kontorsrum.

Parkering

Finns

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen