Butikslokal, Södergatan 13, Centrum, Malmö

  • 70 m²
  • Omgående

Unik möjlighet att hyra en butikslokal med bra, lättillgängligt & synligt läge på Malmös bästa shoppingadress!


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 70 m²
Adress Södergatan 13
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41947910

Beskrivning

Butikslokal om ca 70 kvm i ett av Malmös absolut bästa läge. Här erbjuds en mycket inbjudande butikslokal på enastående adress, med trivsam layout och välexponerad skyltyta! Placeringen i området är mycket fördelaktig, här passerar ett myller av människor varje dag.

Lokalen fördelar sig över totalt ca 40 kvm butiksyta och 30 kvm med mindre rum som kan användas som personalyta alt. lager in mot innergården. Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Unikt läge i centrala Malmö då lokalen ligger på en populär och välexponerad gågata mellan Lilla torg och Gustav Adolfs torg i Malmö. Perfekt för företaget som vill ha nära till allt och känna av stadens puls. Nära till allt då det är mitt i Malmös stadskärna med restauranger och butiker, samt utmärkt pendlingsläge då Malmö Centralstation endast är ca. 5 min bort och Gustav Adolfs torg har ett flertal bussar som tar dig runt Malmö.

Kommunikationer

Lokalen ligger bara några minuters promenad ifrån både station Gustaf Adolfs Torg och Malmö Centralstation som har både buss- och tågförbindelser ut i regionen.

Service

Lokalen ligger intill Malmös gågata där det finns ett stort utbud av butiker, kaféer och restauranger.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen