Kontor, Magasinsgatan 18, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 140 m²

På populära och charmiga Magasinsgatan finns nu ett ljust och trevligt kontor ledigt att hyra. Kvarteren runt Magasinsgatan har de senaste åren fått nya spännande butiker och restauranger som gör dettill ett väldigt trevligt område att sitta i. Alldeles runt hörnet börjar Kungsgatan som erbjuder ytterligare utbud av shopping och all tänkbar service. Om ni vill sitta mitt i stadens puls nära de stora knutpunkterna Stenpiren, Järntorget, Kungstorget, Brunnsparken och Centralstationen är detta per...


Lokaltyp Kontor
Total yta 140 m²
Adress Magasinsgatan 18
Område Inom Vallgraven
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41828423

Beskrivning

På populära och charmiga Magasinsgatan finns nu ett ljust och trevligt kontor ledigt att hyra. Kvarteren runt Magasinsgatan har de senaste åren fått nya spännande butiker och restauranger som gör det till ett väldigt trevligt område att sitta i. Alldeles runt hörnet börjar Kungsgatan som erbjuder ytterligare utbud av shopping och all tänkbar service. Om ni vill sitta mitt i stadens puls nära de stora knutpunkterna Stenpiren, Järntorget, Kungstorget, Brunnsparken och Centralstationen är detta perfekta kontorslokalen för er!

Omgivning

Kvarteren kring Magasinsgatan är en lika given mötesplats för shopping, en kopp kaffe som kontorsverksamhet. Många mysiga butiker och kontor ligger i området kring fastigheten. En kort promenad tar dig till Saluhallen och Kungstorget.

Kommunikationer

Mycket goda buss- och spårvagnsförbindelser, precis vid Domkyrkan och Lilla Torgets hållplats. 10 minuter promenad till knutpunkten Centralstationen och Nordstan där både spårvagnar, bussar, tåg och expressbussar avgår ifrån.

Planlösning

Mestadels öppen.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i området av Apcoa och Q-Park.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen