Kontor, Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo, Göteborg

  • 80 m²
  • 6 667 - 11 333 kr/mån

Effektiv och fräsch kontorslokal i Högsbo på 80 kvm. Lokalen har egen ingång, WC/dusch samt kök och en öppen kontorsyta som ger flexibilitet.


Lokaltyp Kontor
Total yta 80 m²
Adress Hulda Lindgrens gata 8
Område Högsbo
Objektsnummer 41866284
Områdeshyra 6 667 - 11 333 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Klinkers vid entrén och köket samt en textilmatta i kontorsdelen innebär praktiska ytskikt samt dämpad ljudnivå. Undertak med infällda led-plattor ger bra arbetsljus och en trivsam arbetsmiljö. Lokalen är tillgänglig 2019-08-01. Omgivning Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentrum 421 ger stort utbud av butiker och övrig service. Kommunikationer Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Fri parkering för hyresgäster på fastigheten. Möjlighet att hyra garageplats i varmgarage.

Övrigt

Om Palmung Mellin Fastigheter Behöver du hyra lokal, kontor eller lager i Göteborg? Palmung Mellin äger och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. I vårt bestånd hittar du attraktiva lager-, kontor- och kombilokaler till rimliga priser. Vi värdesätter långsiktiga relationer och arbetar kontinuerligt för att möta våra hyresgästers önskemål. Det innebär att förvaltning och utveckling sker i nära samarbete med dig som kund. Palmung Mellin är ett familjeföretag som grundades 1989. Vårt fastighetsbestånd innefattar i dagsläget ca 55 000 kvm verksamhetslokaler och ett kontorshotell.


Bilder på lokalen