Kontor, Herkulesgatan 1, Göteborg, Göteborg

  • 130 m²
  • 10 833 - 18 417 kr/mån

Ljust hörnkontor på Backaplan med gemensam takterass.


Lokaltyp Kontor
Total yta 130 m²
Adress Herkulesgatan 1
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns
Objektsnummer 41927639
Områdeshyra 10 833 - 18 417 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Hörnkontor med stora fönster i "Gamla Bultfabriken". Planlösningen består av en större öppen yta plus två kontorsrum, konferensrum, pentry med kyl. Takhöjd ca 3,6 meter. Stor gemensam takterrass. Hiss finns.

Guldläge med all tänkbar service: restauranger, butiker osv. Direkt närhet till kollektivtrafik via Hjalmar Brantingsplatsen där flertalet bussar och spårvagnar passerar. Stort utbud av parkering.

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med ett flertal busslinjer som trafikerar med täta intervaller i området. Lokalen ligger väldigt lättåtkomligt från de stora lederna, med närhet till centrum och alla faciliteter.

Service

I direkt anslutning till Backaplan, med all tänkbar service.Bilder på lokalen