Verkstad, Hedentorpsvägen 16, Hedentorp, Kristianstad

  • 520 m²
  • Omgående

En rymlig verkstadslokal på totalt 520kvm med ett verkstadskontor samt personalmatsal. Lokalen har även ett mindre omklädnignsrum. I verkstadsdelen finns fina lyftmöjligheter med två traverser på 5tons lyftkapacitet vardera. Detta är en lokal full av möjligheter. Självklart kan den förändras för att passa just Era behov. Tveka inte att ta kontakt med oss för visning, frågor eller hyresförslag. Vi erbjuder alltid våra hyresgäster plats för reklamskylt på fasad samt uppkoppling mot st...


Lokaltyp Verkstad
Total yta 520 m²
Adress Hedentorpsvägen 16
Område Hedentorp
Kommun Kristianstads kommun
Hiss Nej
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41871563

Beskrivning

En rymlig verkstadslokal på totalt 520kvm med ett verkstadskontor samt personalmatsal. Lokalen har även ett mindre omklädnignsrum.

I verkstadsdelen finns fina lyftmöjligheter med två traverser på 5 tons lyftkapacitet vardera. Detta är en lokal full av möjligheter. Självklart kan den förändras för att passa just Era behov.

Tveka inte att ta kontakt med oss för visning, frågor eller hyresförslag.


Vi erbjuder alltid våra hyresgäster plats för reklamskylt på fasad samt uppkoppling mot statsnät.

Parkeringsplats finns i anknytning till fastigheten.

Kommunikationer

Samtliga lokaler ligger med ca 12 minuters resväg till flygplats, ca 4 minuters resväg till tågstation med bil och i anknytning till E22.
Gångtid är ca 5 minuter till busshållsplats samt 30 minuter till tågstation.

Skyltläge

Möjlighet för skylt på fasad samt informationstavla.

Närliggande företag

Knislinge Mekaniska Verkstad AB, Inbasera AB, Candeo Städservice AB, Arbete och välfärd, VBA Syd AB, Hvilans Måleri och Blästring AB m fl


Karta
Visa på kartan: