Kontor, Gruvgatan 35A, Högsbo/Sisjön, Göteborg

  • 409 m²
  • Enligt överenskommelse

Ljus kontorsyta i Högsbo.


Lokaltyp Kontor
Total yta 409 m²
Adress Gruvgatan 35A
Område Högsbo/Sisjön
Publicerad 2023-09-14
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41946303

Beskrivning

Kontorslokal på ca 409m2 i representativt hus i Högsbo, fastigheten är belägen vid Änggårdsbergen och har även en trevlig ljusgård som hyresgästerna kan disponera. Lokalen är fördelad med separata kontorsrum. Lokalen går även att kopplas ihop med grannlokalen och man kan då skapa en yta om ca 782m2.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen