Lagerlokal, Gräddvägen 13, Ersboda, Umeå

  • 70 m²
  • 3 500 - 5 542 kr/mån

Enklare lager/kontorslokal på Ersboda


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad / Logistiklokal
Total yta 70 m²
Adress Gräddvägen 13
Område Ersboda
Kommun Umeå kommun
Objektsnummer 41935111
Områdeshyra 3 500 - 5 542 kr/mån
600 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Enklare lager/kontorslokal med bra läge längs Gräddvägen på Ersboda. Idag inrymmer lokalen två rymliga rum. I anslutning till det inre rummet finns wc. Lokalen är perfekt för dig som söker en enkel men ändå praktisk lokal till vettig månadskostnad. Kontakta Niklas Bradner för ytterligare information.

Omgivning

Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Porsche center, Stora Coop och XXL sport.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Planlösning

Två rum, WC och städ.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen