Butikslokal, Fyrisborgsgatan 2, Fyrislund, Uppsala

  • 400 - 1 000 m²
  • 23 333 - 100 000 kr/mån

Butikslokal med bästa läge i Fyrislund Nu erbjuder vi en toppmodern butikslokal med bästa skyltläge ut mot Tycho Hedens Väg


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 400 - 1 000 m²
Adress Fyrisborgsgatan 2
Område Fyrislund
Objektsnummer 41920879
Områdeshyra 23 333 - 100 000 kr/mån
700 - 1 200 kr/m²/år

Beskrivning

Trevlig butikslokal med god exponering genom utmärkt skyltläge samt hela lokalens entre och framsida är av skyltfönster. Lokalen har en flexibel planlösning och känneteckans idag av en stor öppen butiksyta, mindre kontorsdel samt inlastning med mindre lageryta. Lokalen har god tillgänglighet och det finns två lastkajer till lokalen.

Omgivning

Fyrislund är ett område som kännetecknas av företag inom läkemedelsbranschen. I området finns även handel, industri och kontor. Området har även nära till grönområdet och trevliga promenadstråk.

Kommunikationer

Från fastigheten finns mycket goda kommunikationer till Uppsala centrum. Cirka vart 10 minut går en buss från området under normala kontorstider. Fastigheten har även närhet till E4:ans infart till Uppsala vilket möjliggör ger närhet till Stockholm och Arlanda.

Service

I området finns flertalet uppskattade restauranger. I Boländernas handelsområde finns ett brett serviceutbud med företax som ex Ikea, Bauhaus, Rusta, max med flera andra.


Karta

Bilder på lokalen