Lagerlokal, Finlandsgatan 10, Akalla, Stockholm

  • 357 m²
  • 17 850 - 26 775 kr/mån

Lokal i markplan med lastkaj Välkommen till denna fantastiskt fina lokal med kontor, lagerlokal och lastkaj på Finlandsgatan 10


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 357 m²
Adress Finlandsgatan 10
Område Akalla
Objektsnummer 41912478
Områdeshyra 17 850 - 26 775 kr/mån
600 - 900 kr/m²/år

Beskrivning

Renoverad och ljus lokal med ny härlig ljuddämpande textilmatta i samtliga kontorsutrymmen. Här erbjuds ni även ett lager där ni smidigt ha tillgång till en bred lastkaj. Kontorsrummen erbjuder en generös takhöjd på 3 meter och bidrar till en härlig känsla i rummen. Alla kontorsrummen har generösa ljusinsläpp. Lagerlokalens yta är 39 + 20 m2 och en takhöjd på 3,15 meter. Porten till lastkajen är 2,30 meter bred. Lokalen är i direkt anslutning till den välkomnande entrén vilket gör det lätt och smidigt att hitta till. Hyresgästens personal har även tillgång till att fritt nyttja fastighetens Gym som endast ligger en trappa ned. Är ni i behov av en inflyttningsklar lokal som är lätt att hitta till med flexibla utrymmen är detta en lokal för er.

Omgivning

Fastigheten ligger i Kista Bright, Norra Kista. När du flyttar till Kista hamnar du i händelsernas centrum. Du har grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.

Kommunikationer

Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttle bus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid, 11-13. Tunnelbanestationerna Akalla och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort. Med tunnelbanans blåa linje tar det knappt 20 minuter från T-centralen. Flertalet bussar trafikerar även området. Färdas du med bil är det inga problem det heller, Finlandsgatan ligger alldeles i närheten av E4 och E18. Härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. Dessa kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats. Flygbussen finner du närmast vid Kista Centrum.

Parkering

Röd zon - 1190 kr/plats/mån plus moms (varmgarage) Gul zon - 775 kr/plats/mån plus moms (markparkering) Grön zon - 540 kr/plats/mån plus moms (markparkering/garage på längre avstånd från lokalen)

Service

På Finlandsgatan finns två restauranger, café samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare tre restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatkedjor samt Ibis Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, Food Court, biograf, banker och apotek ligger 5 minuters bilfärd alternativt tar du områdets egna shuttle bus.


Bilder på lokalen