Kontor, F O Petersons gata 32, HÖGSBO/SISJÖN, Göteborg

  • 478 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 39 833 - 67 717 kr/mån

Ljus trevlig lokal höst upp i fastigheten.


Lokaltyp Kontor
Total yta 478 m²
Adress F O Petersons gata 32
Område HÖGSBO/SISJÖN
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1982
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41906525
Områdeshyra 39 833 - 67 717 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Högst upp i fastigheten på våning 4 finns denna trevliga lokal med utsikt över Husknuten, radiomotet och Askim. Lokalen har ett fint ljusinsläpp, är indelat i kontorsrum men kan lätt ändras om till aktivitetsbaserat eller öppet kontorslandskap. I mitten finns ett stort pausrum och kök med plats både för matgrupper och loungedel. Lokalen går även att expandera med ytterligare 500 kvm för det lite större företaget som söker bästa läget i Högsbo.

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer.

Service

Service och detaljhandel finns i närheten.Lunchrestaurang finns i området.Bilder på lokalen