Kontor, Engelbrektsgatan 7, Centrum, Göteborg

  • 155 m²
  • Enligt överenskommelse

Möjlighet att hyra kontor i vindsvåning med egen terrass.


Lokaltyp Kontor
Total yta 155 m²
Adress Engelbrektsgatan 7
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41954338

Beskrivning

Här finns nu möjligheten att hyra kontor om ca 155 kvm, mitt i Vasastaden. Lokalen ligger högst upp i huset med en egen terrass i söderläge. Lokalen nås via hiss direkt in i entrén.
Kontoret har en blandad planlösning med både öppna ytor för kontorslandskap och enskilda kontorsrum för 1-2 arbetsplatser.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Omgivning

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus.
I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Parkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i centrala Göteborg. Parkeringsmöjligheter erbjudes bl.a. i P-hus som Perukmakaren vid NK, P-Hus Avenyn och Östra Nordstan.

Service

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen