Kontor, Drottninggatan 86, Stockholm City, Stockholm

  • 38 m²
  • 11 400 - 21 533 kr/mån

Representativt kontorshotell/coworking space i sekelskiftesmiljö mitt i Stockholm City. Fantastiskt kontorsrum för upp till 12 personer.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 38 m²
Adress Drottninggatan 86
Område Stockholm City
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41947165
Områdeshyra 11 400 - 21 533 kr/mån
3 600 - 6 800 kr/m²/år

Beskrivning

KONTOR – PRIVATE OFFICE
Anor från sekelskiftet där klassiskt möter modernt. I kontoret finns ett generösa spröjsade fönster med djupa nischer som skänker fint ljus i rummet. Möblerat med skrivbord, ergonomiska skrivbordsstolar och förvaring. Vi kan även ordna skärmar mellan skrivborden om så önskas.

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, telefonhytt, kaffe/te, wifi, utskrifter och mycket mer.

FRIHET & FLEXIBILITET
Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår arbetsplats i flexmiljö på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet bjuer vi på en mysig frukost en gång i veckan. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Kontoret har flera mötesrum i olika storlekar med plats för upp till 24 personer i det största.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!

Omgivning

Fastigheten ligger mycket centralt i hörnan Drottninggatan och Olof Palmes Gata. Utanför porten finns Drottninggatans trevliga stråk med direkt närhet till restauranger, caféer, shopping, gym, nöjen, mataffärer och Hötorget med dess saluhall och biograf. Ett optimalt cityläge som samtidigt erbjuder en unik kvarterskänsla.

Kommunikationer

Ypperliga kommunikationer med närmaste T-banestation, Hötorget, och bussar. Centralstationen med pendeltåg, fjärrtåg och Arlanda Express, finns på några minuters promenadavstånd.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen