Kontor, Drakegatan 7, Gårda, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 24 650 - 43 350 kr/mån
Wallenstam AB (publ) Restaurang (37 m) Friskvård (89 m) Grönområde (656 m) Kommunikation (333 m) Shopping (84 m) Parkering (403 m) Bilservice (36 m) Bränslestation (174 m) Bank (110 m) Uttagsautomat (108 m)

På andra våningen i denna fastighet erbjuder vi ett kontor på 204 kvm som idag har en rumsindelad planlösning men vi som kan anpassas efter era önskemål och behov. Fönster åt två håll ger ett bra ljusinsläpp. Fastigheten är representativ med en härlig ljusgård i mitten och garage i huset, där hissen tar er direkt upp till lokalen. I området finns gott om lunchrestauranger samt parkeringsmöjligheter. Tillgängligheten är mycket god då fastigheten ligger i direkt anslutning till de stora motorlede...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 204 m²
Adress Drakegatan 7
Område Gårda
Objektsnr 41868564
Lokalguidens estimerade områdeshyra
24 650 - 43 350 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

På andra våningen i denna fastighet erbjuder vi ett kontor på 204 kvm som idag har en rumsindelad planlösning men vi som kan anpassas efter era önskemål och behov. Fönster åt två håll ger ett bra ljusinsläpp.
Fastigheten är representativ med en härlig ljusgård i mitten och garage i huset, där hissen tar er direkt upp till lokalen.
I området finns gott om lunchrestauranger samt parkeringsmöjligheter. Tillgängligheten är mycket god då fastigheten ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna.

Kommunikationer

Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser.

Drakegatan 7, Gårda

I denna fastighet mitt i populära Gårda kan vi nu erbjuda en...

Visad

Drakegatan 7, 2., Centrum

Kontorslokal om 204kvm på Drakegatan 7 i Gårda. Lokalen är b...

Visad

Drakegatan 7, Göteborg

På andra våningen i denna fastighet erbjuds ett kontor på 20...

Visad

Drakegatan 7, Göteborg/Gårda

Med bra läge i Gårda erbjuder vi nu en kontorslokal på 828kv...

Visad