Kontor, Datavägen 14 B, Sisjön, Askim

  • 355 m²

Välkommen att hyra ett mycket fräscht kontor med trevlig öppen planlösning med showroom/pausrum. I anslutning till lokalen finns ett större förråd med egen port plus två egna entréer. Kontoret har attstrategiskt bra läge i hjärtat av Sisjö industri- och handelsområde och nås enkelt av både bil- och kollektivresenären. Här får ni närhet till all tänkbar service med köpcentrum 421 som granne. Missa inte er chans att etablera er i det expansiva området - Sisjön! Visionen med området är att skapa e...


Lokaltyp Kontor
Total yta 355 m²
Adress Datavägen 14 B
Område Sisjön
Byggår 1968
Hiss Hiss finns inte i fastigheten
Objektsnummer 41879841

Beskrivning

Välkommen att hyra ett mycket fräscht kontor med trevlig öppen planlösning med showroom/pausrum. I anslutning till lokalen finns ett större förråd med egen port plus två egna entréer. Kontoret har att strategiskt bra läge i hjärtat av Sisjö industri- och handelsområde och nås enkelt av både bil- och kollektivresenären. Här får ni närhet till all tänkbar service med köpcentrum 421 som granne. Missa inte er chans att etablera er i det expansiva området - Sisjön! Visionen med området är att skapa en stadsmässig miljö vilket kommer lyfta området desto mer med ytterligare handel, kontor och service.

Omgivning

Sisjön ligger direkt söder om Söderleden och drygt två kilometer sydost om Frölunda torg samt fyra kilometer sydväst om Mölndals centrum. Området var under 1970-talet mer ett industriområde men har sedan 2000-talet fått en markant mer handelsinriktning än tidigare. Stora infrastruktursatsningar har gjorts för anpassning mot de bilburna kunderna till de stora handelsaktörerna så som etablerat sig på området. Inom företagsområdet Högsbo-Sisjön finns mer än 1 700 företag i fler än 200 branscher. Här arbetar dagligen fler än 30 000 personer. Eftersom området är expansivt och hela tiden förändrar sig så blir de exakta siffrorna fort inaktuella så siffrorna är ungefärliga. Företagsområdet är Nordens största med en yta på 3.070.000 m2. Bara några få kilometrar från Sisjön ligger naturreservatet Sandsjöbacka med naturstigar, vandringsleder, eldplatser mm. Sisjöns golfklubb finns också i området i direkt närhet till Söderleden

Kommunikationer

Sisjön ligger nära Göteborgs större trafikleder. Härifrån tar du dig snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar dig till Frölunda Torg på 9 minuter och med buss 84 som tar dig till Marklandsgatan på 20 minuter. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Planlösning

Öppen.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen