Butikslokal, Birger Svenssons Väg 16e, Lassabacka, Varberg

  • 300 - 800 m²
  • Efter överenskommelse

Stor luftig butikslokal på attraktivt läge, med stor entré och flertalet skyltfönster.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 300 - 800 m²
Adress Birger Svenssons Väg 16e
Område Lassabacka
Kommun Varbergs kommun
Renoveringsår 2012
Tillträde Efter överenskommelse
Objektsnummer 41927732

Omgivning

Butikslokalen ligger i den nyare delen av området Brukstorget i en modern fastighet med stora fönsterpartier, fantastiska skyltmöjligheter och högt i tak. Den äldre fastigheten på Brukstorget har en välbevarad tegelfasad med stora välvda fönster vilket ger ett charmigt och gediget intryck och andas industrihistoria i Varberg. Brukstorget är en destination där olika mindre och större verksamheter samverkar under ett gemensamt område. Förvaltningen är långsiktig och ambitionen är att leva med och nära hyresgästerna och att optimera ett flöde av människor till fastigheten.

Planlösning

Du möts av en stor och öppen butiksyta där möjligheterna är oändliga. Fastigheten inrymmer även ett entresolplan prefekt för exempelvis lagerhållning. På entresol finns även kök och personalrum, toaletter samt kontor.

Parkering

Ja

Närliggande företag

Team Sportia, Bruket med restaurang, konferensmöjligheter, bowling och lekland. Friskis & Svettis med möjlighet för träning, Verket med lunchrestaurang, frisörsalongen #Fab, Konditoributiken, Blomsterbaren, Röda Korset Second Hand & mycket mer.

Övrigt

Butiksytan är på 800 m² med möjlighet för avdelning till mindre enheter.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen