Kontor, Bäckstensgatan 13, Högsbo - Sisjön, Göteborg

  • 252 - 544 m²
  • 27 300 - 104 267 kr/mån

Här erbjuds en kontorslokal med bra läge på gränsen mellan Mölndal/Eklanda och Högsbo industriområde. Kontoret är fördelat på två plan med en interntrappa emellan. Fönstren ger ljusinsläpp från flerahåll vilket ger en mycket ljus och trevlig arbetsmiljö. Ytan går att dela, och blir då 252 kvm på plan 3 respektive 292 kvm på plan 2. Lager finns att hyra till om 283 kvm, det ligger i markplan och har tre portar. Själva lagerdelen är på ca 173 kvm, här samsas lager och personalutrymmen vilket ger...


Lokaltyp Kontor
Total yta 252 - 544 m²
Adress Bäckstensgatan 13
Område Högsbo - Sisjön
Objektsnummer 41831506
Områdeshyra 27 300 - 104 267 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Här erbjuds en kontorslokal med bra läge på gränsen mellan Mölndal/Eklanda och Högsbo industriområde. Kontoret är fördelat på två plan med en interntrappa emellan. Fönstren ger ljusinsläpp från flera håll vilket ger en mycket ljus och trevlig arbetsmiljö.
Ytan går att dela, och blir då 252 kvm på plan 3 respektive 292 kvm på plan 2.

Lager finns att hyra till om 283 kvm, det ligger i markplan och har tre portar. Själva lagerdelen är på ca 173 kvm, här samsas lager och personalutrymmen vilket ger en effektiv arbetsdag. Det finns även höglager om 142 kvm att hyra.

Omgivning

Fastigheten är belägen på gränsen mellan Högsbo industriområde och Mölndal Eklanda. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Bäckstensgatan" går buss nr 751 mot Frölunda Torg via Radiomotet där byte kan ske till expressbussar som tar dig vidare in mot Göteborgs centrum.

Planlösning

Ytan är disponerad på kontor- och mötesrum.

Parkering

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran i mån av plats.

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen