Kontor, Östergårdsgatan 7, Balltorp, Mölndal

  • 570 m²

Nu erbjuds ett modernt kontor på våning 2. Till lokalen finns också tillhörande parkeringar! Lokalen är på totalt 570 kvm och ligger med strategiskt placering i Mölndal. Utmed fönstren finns flertaletkontorsrum i olika storlekar och i mitten av lokalen finns ett konferensrum och pentry med tillhörande pausyta. Lokalen har också ett stort förråd, två toaletter, omklädningsrum med dusch samt bastu. I området finns många olika typer av verksamheter vilket bidrar till mycket liv och rörelse. Ca 3...


Lokaltyp Kontor
Total yta 570 m²
Adress Östergårdsgatan 7
Område Balltorp
Kommun Mölndals kommun
Objektsnummer 41907105

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nu erbjuds ett modernt kontor på våning 2. Till lokalen finns också tillhörande parkeringar! Lokalen är på totalt 570 kvm och ligger med strategiskt placering i Mölndal. Utmed fönstren finns flertalet kontorsrum i olika storlekar och i mitten av lokalen finns ett konferensrum och pentry med tillhörande pausyta. Lokalen har också ett stort förråd, två toaletter, omklädningsrum med dusch samt bastu.

I området finns många olika typer av verksamheter vilket bidrar till mycket liv och rörelse.
Ca 3 km bort finns också köpcentrum 421 som erbjuder all tänkbar service och shopping.

Omgivning

I området finns närhet till Söderleden vilket gör det lättillgängligt att ta sig hit. I närheten ligger också Sisjö Golf samt Åby som bjuder på ett stort utbud av diverse friskvård och aktiviteter.

Kommunikationer

Närmsta hållplats är Johannefred som ligger ca 200 meter bort. Från hållplatsen tar det enbart 11 minuter till knutpunkten Mölndal Station. Närhet till Söderleden för den bilburne.

Planlösning

Cellkontor.

Parkering

Finns i anslutning till fastigheten

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!Bilder på lokalen