Kontor, Västgötagatan 16, Katrineholm, Katrineholm

  • 1 000 - 2 500 m²
  • Enligt överenskommelse.

Fina och ljusa kontorsytor strax utanför centrala Katrineholm.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 000 - 2 500 m²
Adress Västgötagatan 16
Område Katrineholm
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41853736

Beskrivning

Nu erbjuder vi mycket fina och ljusa kontorsytor strax utanför centrala Katrineholm.
Kontorslokalerna ligger på tredje och fjärde våningen. De stora fönstren i två väderstreck ger lokalerna ett mycket fint ljusinsläpp. I dagsläget består lokalerna av mestadels öppna kontorsytor, vilka lätt kan anpassas efter just era behov och önskemål.
Stor lasthiss till varje våningsplan, flertalet wc-utrymmen och pausytor.

Ytorna kan hyras från 1 000 kvm upp till 2 000 kvm.

I fastigheten finns lunchrestaurang.
Befintliga hyresgäster är bl. a. Kunskapsskolan och den nyetablerade Vårdcentralen som invigdes hösten 2018.

Omgivning

Fastigheten ligger centralt belägen i ett bostadsområde tillsammans med ett antal andra kontors- och lagerfastigheter endast några minuter från riksväg 57.

Kommunikationer

Från Katrineholms Centralstation går busslinje 1 till fastigheten, med hållplats "Upplandsgatan", som är belägen utanför entrén. Bussresan tar cirka 4 minuter och trafikeras en gång i timmen. Busslinje 730 går även den från centralstationen och stannar vid busshållaplats "Katrineholms Kyrkogård". Fortsätt därifrån i bussens färdriktning cirka 500 meter.

SJ Regionaltåg trafikerar staden och från Göteborg är restiden 2 timmar, från Stockholm drygt en timme, från Eskilstuna 52 minuter och från Norrköping 25 minuter.

Service

Med ett gångavstånd på 15 minuter till centrala Katrineholm finns det ett brett utbud av shopping, restauranger och servicebutiker. I närområdet finns även träningsanläggningen Backavallen med löparbanor samt ett intilliggande gym.

Övrigt

Katrineholm är en stad med goda kommunikationer i alla vädersträck och har cirka 33 000 invånare. Med ett flertal sjöar nära stadens centrum samt många grönområden är Katrineholm ett Mecka för naturliv.


Bilder på lokalen