Kontor, Torshamnsgatan 35, Nordic Forum, Kista

  • 1 320 m²
  • Enligt överenskommelse

EGEN TERRASS!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 320 m²
Adress Torshamnsgatan 35
Område Nordic Forum
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1984
Renoveringsår 2020
Hiss Ja
Våning 7 av 10
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41920308

Beskrivning

Här ryms moderna kontorslokaler i två huskroppar. Här är det enklare att vara hyresgäst, bemannad reception, lunchmatsal, konferensanläggning, gym, parkeringsplatser och cykelrum gör nordicForum till en oslagbar plats för ert nya kontor. , som tar emot dina besökare och hjälper till med allt! Fastigheten är modern med stor flexibilitet som möter ditt företags krav. Givetvis är ventilation, el, hissar och annan teknik modern och arbetsplatserna är öppna och ljusa. Kom med dina önskemål så ordnar vi det – i nordicForum ska man syssla med framtiden, inte med praktikaliteter!

Omgivning

Det är inte bara företagens elbilar som laddas i nordicForum. Här laddas även det viktigaste av allt – medarbetarna. Ett eget topputrustat helt nytt gym för de som jobbar i nordicForum och Järvafältet som ligger helt nära med sina stora, gröna rekreationsytor. Perfekt för lunchmotion eller promenadmöten. I övrigt är Kista Science City är en kreativ smältdegel där företag, forskning och akademi smälter ihop till en av världens mest spännande mötesplatser.

Kommunikationer

Med buss, T-bana och pendeltåg: 7 minuter till T-bana och pendeltåg (restid till City max 20 minuter). Flygbussar som stannar i området tar dig snabbt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Med bil: 10 minuter till City via snudd på anslutande E4 och E18. Påfarten till Förbifart Stockholm för anslutning söderut/norrut kommer också att ligga helt nära. Härifrån kommer du med bil att nå Kungens Kurva på mindre än 15 minuter.

Planlösning

Börja med att välja er "exakta" storlek från 1200 kvm upp till 1375 kvm. Antingen väljer ni en yta som passar er "exakt" (30 kvm när) eller så väljer ni en större yta för att sedan växa in i under hyresperioden. Det är onödigt att hyra på sig för mycket yta om man inte har det behovet nu eller framöver eller varför inte ta en för stor yta från början där ni sedan växer in i ytan under hyresperioden och slipper därmed flytta mitt under avtalssperioden. Vi stöttar med att lösa det ekonomiska medan ni fokuserar på att få er verksamhet att växa. Se exempel nedan.

Exempel på yta att växa in i:
Välj 1200 kvm att börja med men då ni vet att ni ska växa med tex 8 personer på 3 år så skriver ni från start på ett avtal på 1375 kvm. Vi bjuder på hyran för de 120 kvadraten första året och för 60 kvadrat andra året. Tredje året börjar ni betala för den kontrakterade ytan dvs 1335 kvm. Samma lösning kan även appliceras på större ytor och längre hyresperiod.

Parkering

Här finns gott om parkeringsmöjligheter för både besökare och medarbetare. Företag kan välja mellan att hyra egna platser i både kall- och varmgarage

Service

I fastigheten kan receptionen hjälpa till med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. Inom nordicForum finns både konferensanläggning, restaurang, café och gym. Och helt nära, i Kista Galleria, finns allt du kan tänka dig vad gäller affärer, lunchrestauranger och caféer. Det är nästan som en liten stad med post, apotek, systembolag, Food Court och biograf. Från nordicForum har du också nära till Barkarby handelsplats med IKEA och mycket annat!

Skyltläge

Mot Torshamnsgatan både i norr och södergående riktning.

Närliggande företag

ASUS, Hamamatsu, FVB, DirektPress, WaterCircles, och Handicare är några av våra trevliga hyresgäster i fastigheten.

Övrigt

ÖVRIGT:

Nu är nordicForum klassificerat enligt miljöcertifieringssystemet Green Building. Energibesparande åtgärder har utförts för att minska energianvändningen med minst 25 %. Byggnaden har fått ett effektivt uppvärmningssystem med bergvärmepumpar som även gör det möjligt att kyla byggnaden med frikyla under sommaren. nordicForum har idag Energiklass C, vilket motsvarar nybyggnadskravet för en nyproducerad lokalbyggnad.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen