Kontor, Sankt Eriksgatan 63b, Kungsholmen, Stockholm

  • 85 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 33 646 kr/mån

Öppet kontorslandskap i attraktivt läge!


Lokaltyp Kontor
Total yta 85 m²
Adress Sankt Eriksgatan 63b
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1907
Hiss Ja
Våning 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Ingår i hyra Värme
Objektsnummer 41947902
Hyra 33 646 kr/mån
4 750 kr/m²/år

Beskrivning

Öppet kontorslandskap i attraktivt läge!

Omgivning

Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen. Den anrika fastigheten som är 58m hög uppfördes under åren 1907-1910 och var då på den tiden Sveriges högsta byggnad.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Odenplans pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 och 4:ans bussar

Planlösning

En mycket fin och ljus lokal med vackert stavparkettgolv och fönster ut mot Sankt Eriksbron och Karlsbergskanalen. Denna lokal har en stor öppen yta med plats för 6-8 arbetsplatser, ett konferensrum, pentry och d/wc. På detta våningsplan finns det i mitten av den öppna ytan en mindre avgränsande vägg med en dörr till en liten balkong (framgår ej av planritningen). Högre upp i fastigheten finns det en liknande lokal där den öppna ytan är intakt.

Parkering

Nej

Service

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker, restauranger och caféer.

Övrigt

Fastighetsskatt fn. 262,-/m2 samt moms tillkommer.


Karta


Bilder på lokalen