Kontor, Norra Ågatan 26C, Lackarebäck, Mölndal

  • 97 m²

Här finner du ett tillgängligt och ljust kontor med närhet till leden och allmän kommunikation.


Lokaltyp Kontor
Total yta 97 m²
Adress Norra Ågatan 26C
Område Lackarebäck
Objektsnummer 41829481

Beskrivning

Välkommen att kontkata Colliers för ytterligare information samt visning!

Omgivning

Området, som är beläget mellan motorväg E6 och Lackarebäcksfjället norr om Gunnebogatan, är i huvudsak utbyggt och innehåller ett stort antal företag och störst av dem är Ericsson Microwave Systems AB. I områdets norra del finns ett ställverk. En förtätning och upprustning av området har startat i och med Ericssons nybyggnationer.

Avstånd Mölndal C, 2km
Göteborg C, 5 km

Kommunikationer

Området har god tillgänglighet via Lackarebäcksmotet, vilket dock har begränsad kapacitet. Tillfart sker via Flöjelbergsgatan, som även utgör genomfartsgata i området. Kollektiv förbindelse med buss 771.

Planlösning

Lokalens planlösning har större och mindre rum. Lokalen ska byggas om före uthyrning och anpassas helt efter kundens behov.

Övrigt

Visste Du att vi på Colliers International är Göteborgs ledande lokalförmedlare? Hör av Dig till oss med Era önskemål så hjälper vi Ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt!

Vi samarbetar med de allra flesta av Göteborgs fastighetsägare, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 300 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning på tel 031-743 00 90 för en mer effektiv lokalsökning!