Kontor, Mobilvägen 10, Ideon, Lund

  • 615 m²

Ljust och modernt kontorslandskap på plan 2 i Node på Brunnshög. Generöst insläpp av dagsljus och utsikt i flera väderstreck.


Lokaltyp Kontor
Total yta 615 m²
Adress Mobilvägen 10
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Byggår 1998
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41925348
Bifogade filer

Beskrivning

Stig in i detta ljusa och moderna kontorslandskap på plan 2 i Node på Brunnshög. Med generöst insläpp av dagsljus och härlig utsikt i flera väderstreck är detta en kontorslokal som måste upplevas på plats. Här erbjuds yteffektiva kvadratmeter som kan anpassas efter kommande hyresgästs önskemål och behov.

Som hyresgäst i Node sitter du mitt i händelsernas centrum och blir en del av Ideon Science Park. En plats för forskning, kapital, innovation och entreprenörskap. Det är en av de mest spännande forskningshubbarna i Europa, där några av världens skarpaste hjärnor möts för att utveckla framtiden. Ideon Science Park är verkligen platsen för dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå.

Tveka inte att kontakta Lovisa redan idag för visning!

Omgivning

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Närmsta hållplats från Node är Telefonplan som ligger precis framför huset.

Service

De tre fastigheterna på Mobilvägen har ett stort gemensamt serviceutbud med reception, restauranger, café, bokningsbara konferensrum, gym och hörsal för 260 personer. Markparkering nära husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen