Kontor, Mobilvägen 10, Ideon, Lund

  • 615 m²

Lokal med många möjligheter


Lokaltyp Kontor
Total yta 615 m²
Adress Mobilvägen 10
Område Ideon
Objektsnummer 41925348

Beskrivning

Ljust och modernt kontorslandskap på plan två i MHC på Brunnshög. Med generöst insläpp av dagsljus och utsikt i flera vädersträck finns här en kontorslokal med yteffektiva kvadratmeter som kan anpassas för kommande hyresgästs behov.

I dag består den kvadratiska lokalen av ett öppet kontorslandskap med ett par olika mötes- och samtalsrum samt ett konferensrum. Lokalen har eget pentry, kapprum och loungemiljö för besökare.

Kontakta Hassan Mahdi för mer information.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22. Bussar avgår från Solbjersvägen var 10:e minut till och från Ideonområdet och Lunds central, grön buss nr 20. Här avgår även gula bussar nr 166/169 till bland annat Malmö, Staffanstorp och S Sandby.
Köpenhamn når du på ca 1 tim.

Parkering

Restaurang i huset

Service

I fastigheten finns reception, restaurang, café, gym och konferens. I grannfastigheterna finns ytterligare restaurangmöjligheter, bokningsbara konferensrum och hörsal.

Övrigt

Kontorsfastigheten MHC (Mobile Heights Center) ligger på Brunnshög, i nordöstra delen av Ideonområdet. Här finns flexibla lösningar för mindre, medelstora och stora företag som vill sitta i egna kontorslandskap eller kontorshotell. I huset finns såväl konferensavdelning som lunchrestaurang, café och gym.


Karta

Bilder på lokalen