Butikslokal, Marknadsgatan 3, Gränbystaden, Uppsala

  • 219 m²
  • Enligt överenskommelse

Nyproducerad lokal för kontor, butik eller showroom invid Gränbystadens Galleria. Extra takhöjd, stora fönster och valfri utformning


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 219 m²
Adress Marknadsgatan 3
Område Gränbystaden
Kommun Uppsala kommun
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41944169
Bifogade filer

Beskrivning

Nybyggt med fantastisk rymd - utforma lokalen efter dina önskemål. I Gränbystaden, Uppsalas andra stadskärna, finns nu möjlighet att förhyra en lokal precis intill gallerian. Lokalen ligger i markplan med ett fint hörnläge mot Marknadsgatan och tillhörande gångstråk. Med sina 219 kvm, disponerade i öppen planlösning lämpar sig lokalen ypperligt för både kontor, butik eller showroom. Välkommen med din verksamhet!

Atrium Ljungbergs lokaler i Gränbystaden är moderna och håller hög, teknisk standard. Dessutom blir livet enkelt med gott om parkering och en hel galleria som närmaste granne. Sedan många år har Gränbystaden utvecklats till vad vi ser idag och utvecklingen fortsätter. I området kommer ytterligare 30 000 – 50 000 kvm kontor uppföras samtidigt som bostadshus, service och kultur fortsätter att tillskapas.

Omgivning

Gränbystaden är idag länets ledande regionala handelsplats med Uppsalas
största galleria, lättillgänglig volymhandel, dagligvaruhandel, bostäder, kontor och ett attraktivt nöjesutbud.

Kommunikationer

CA 700 bussanslutningar om dagen, både regional- och lokalbussar. 3 minuter till påfarten mot E4 Stockholm/Sundsvall. Cykel och gångvägar från Uppsala centrum, ca 3 km härifrån.

Planlösning

Lokal om 219 kvm med öppen planlösning och väl tilltagen takhöjd, utformas i samråd med hyresgästen.

Parkering

I Gränbystaden är det lätt att parkera. 3 timmars gratis parkering gäller både i parkeringsgarage och på utomhusparkering. Möjlighet att hyra plats i garage eller på markparkering.

Service

Här är det nära till all form av service. Gallerian bjuder på shopping, mat och nöje medan den norra delen av handelsplatsen har ett gediget utbud av volymhandel. Totalt finns över 160 butiker & matställen i området.
Hela Gränbystaden är med drygt 11 miljoner årliga besökare länets ledande handelsplats.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen