Kontorshotell, Jungmansgatan 12, VÄSTRA HAMNEN, Malmö

  • 24–31 m²
  • Omgående

Mellanstort rum i representativt kontorshotell.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 24–31 m²
Adress Jungmansgatan 12
Område VÄSTRA HAMNEN
Kommun Malmö kommun
Våning 3 av 10
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41920120

Beskrivning

World Trade Center på Jungmansgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, med fantastisk utsikt över Öresund och med gott om service och restauranger i närområdet. I fastigheten finns allt från mindre butiker och restaurang till kontorsutrymmen med allt från coworking och kontorshotell till lite större kontor. I fastigheten finns också en konferensavdelning som samtliga hyresgäster har möjlighet att hyra till medlemspris. Hyresgäster får också tillgång till utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Vi erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk som passar just dina behov.

Som hyresgäst i vårt kontorshotell ingår bland annat fastighetsskatt, städning samt fri tillgång kaffe, te och mineralvatten i din hyra. Det ingår även möjligheten att arbeta och hålla möten i våra coworking ytor i både Malmö, Lund och Helsingborg.

Missa heller inte att du som hyresgäst får träna i vårt nya gym till en symbolisk summa samt fritt använda nybyggda omklädningsrum och duschar.

Mellanstort rum i kontorshotell, 24-31 kvm, från 14 500 kr per månad.

Kommunikationer

Busshållplats finns utanför fastigheten med direktbussar till Malmö Centralstation.
Om du cyklar så har vi även en helt ny sportdepå i källarplan, utrustat med cykelverkstad och duschar. Har du ingen egen cykel så finns flera Malmö-by-bike-stationer i närområdet.

Service

I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m.
I vårt World Trade Center på Skeppsgatan finns även ett nytt och fullt utrustat gym på ca 200 kvm, dit enbart våra hyresgäster har tillträde.

Närliggande företag

Förutom Västra Hamnens övriga World Trade Centers i området som är fyllda med flertalet företag från många olika branscher, ligger denna fastigheten bara på minuters promenadavstånd från Kockum Fritid, Turning Torso, båthamnen, Scania-badet och Masttorget.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen