Kontorshotell, Jungmansgatan 12, VÄSTRA HAMNEN, Malmö

  • 24 - 31 m²

Mellanstort rum i representativt kontorshotell.


Lokaltyper Kontorshotell / Kontorshotell
Total yta 24 - 31 m²
Adress Jungmansgatan 12
Område VÄSTRA HAMNEN
Våning 3 av 10
Objektsnummer 41920120

Beskrivning

World Trade Center på Jungmansgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, med fantastisk utsikt över Öresund. Här kan du hyra arbetsplats i allt från eget rum i kontorshotell till hela våningsplan. Vi erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det finns också möjlighet att nyttja våra andra World Trade Centers i Lund och Helsingborg de dagar du vill ha kundmöte på annan ort eller bara byta arbetsmiljö!
Utnyttja mötesrum, konferenslokaler och bemannad reception. Delta i skräddarsydda utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Oavsett vad ni har för behov erbjuder vi er alla möjligheter. Och det smarta är att ni själva väljer vilka ni vill använda efterhand som ni växer.
Som hyresgäst i vårt kontorshotell ingår bland annat fastighetsskatt, städning samt fri tillgång kaffe, te och mineralvatten i din hyra. Det ingår även möjligheten att arbeta och hålla möten i våra co-working ytor i både Malmö, Lund och Helsingborg.

Missa heller inte att du som hyresgäst får träna i vårt nya gym till en symbolisk summa samt fritt använda nybyggda omklädningsrum och duschar.

Mellanstort rum i kontorshotell, 24-31 kvm, från 14 500 kr per månad.

Kommunikationer

Busshållplats finns utanför fastigheten med direktbussar till Malmö Centralstation.
Om du cyklar så har vi även en helt ny sportdepå i källarplan, utrustat med cykelverkstad och duschar. Har du ingen egen cykel så finns flera Malmö-by-bike-stationer i närområdet.

Service

I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m.
I vårt World Trade Center på Skeppsgatan finns även ett nytt och fullt utrustat gym på ca 200 kvm, dit enbart våra hyresgäster har tillträde.

Närliggande företag

Förutom Västra Hamnens övriga World Trade Centers i området som är fyllda med flertalet företag från många olika branscher, ligger denna fastigheten bara på minuters promenadavstånd från Kockum Fritid, Turning Torso, båthamnen, Scania-badet och Masttorget.


Bilder på lokalen