Butikslokal, Herkulesgatan 1-3, Backa, Göteborg

  • 1 680 m²
  • 140 000 - 560 000 kr/mån

Nu erbjuds en fantastiskt fin butikslokal, belägen på bottenvåningen med stora skyltfönster mot knutpunkt Hjalmar Brantingsplatsen Planlösningen består av en stor butik plus lager, kök, toaletter samt duschar (personalutrymmen). Takhöjden är ca 5 meter. Lokalen erbjuder också en stor port för lossning och lastning. Stort utbud av parkering....


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 1 680 m²
Adress Herkulesgatan 1-3
Område Backa
Objektsnummer 41921213
Områdeshyra 140 000 - 560 000 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds en fantastiskt fin butikslokal, belägen på bottenvåningen med stora skyltfönster mot knutpunkt Hjalmar Brantingsplatsen

Planlösningen består av en stor butik plus lager, kök, toaletter samt duschar (personalutrymmen). Takhöjden är ca 5 meter. Lokalen erbjuder också en stor port för lossning och lastning.

Stort utbud av parkering.

Omgivning

Beläget ett stenkast från Hjalmar Brantingsplatsen med ett av stans bästa lägen ur kommunikativ synvinkel.

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger Hjalmar Brantningsplatsen med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Härifrån tar den endast 4 minuter till knutpunkten Nordstan och Nils Ericsons Terminalen.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Stort utbud av parkering

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal.

Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver.

Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss!