Kontor, Gånsviksvägen 4, Prästjorden, Härnösand

NP3 Fastigheter AB (publ) Friskvård (56 m) Kommunikation (78 m) Shopping (154 m) Bilservice (154 m) Restaurang (182 m) Uttagsautomat (218 m) Postkontor (218 m) Bank (297 m) Bränslestation (468 m)

Centrumnära lokaler med stora möjligheter. Det finns gott med grönområden omkring fastigheten. Lokalen är ett alternativ för dig som inte vill sitta mitt i stan, men ändå bara ha fem minuters gångvägtill stadskärnan. I fastigheten finns en rejäl hiss och rymliga trapphus. Övriga hyresgäster är Ekoni revision, Samhall och förskolan Solsidan. Lokalerna har tidigare tjänat som kontorslokaler men det finns möjligheter att anpassa lokalerna till många olika verksamheter. Det finns flera större salar...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 190 - 430 m²
Adress Gånsviksvägen 4
Område Prästjorden
Byggår 1981
Hiss Hiss finns
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41855606
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Centrumnära lokaler med stora möjligheter. Det finns gott med grönområden omkring fastigheten. Lokalen är ett alternativ för dig som inte vill sitta mitt i stan, men ändå bara ha fem minuters gångväg till stadskärnan. I fastigheten finns en rejäl hiss och rymliga trapphus. Övriga hyresgäster är Ekoni revision, Samhall och förskolan Solsidan. Lokalerna har tidigare tjänat som kontorslokaler men det finns möjligheter att anpassa lokalerna till många olika verksamheter. Det finns flera större salar och samlingsrum vilka skulle kunna lämpa sig till kurs- eller utbildningsverksamhet.
Parkeringar finns i anslutning till fastigheten.

Hör av dig till oss om du behöver mer information eller vill ta en närmare titt på lokalerna.

Omgivning

Fastigheten ligger några minuters gångväg från city. I närområdet finns högskola och universitet samt matvaruaffär och pizzeria.

Parkering

Bilplatser finns att hyra separat

Kastellgatan 7, Centrum

Dessa lokaler fungerar utmärkt som lager/förråd. Kontakta os...

Visad

Nybrogatan 15-19 Härnösand, Centrum

Byggnaden består av kontor om ca 600 m2 fördelat på två våni...

Visad

Nybrogatan 15b, Centrum

På ovanvåningen i detta charmiga hus finns några mindre kont...

Visad